Aralık İlçesinden vekâletle kurban organizasyonuna tam destek

Iğdır'ın Aralık İlçesinden Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna tam destek.

Iğdır’ın Aralık İlçesinden Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna tam destek.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde her yıl olduğu gibi 2024 yılında da "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna Iğdır’ın Aralık İlçesi vatandaşlarının desteği devam ediyor.

Bu Destek çerçevesinde Hacıağa Köyü İmam Hatibi Sinan Şahin, Gödekli Köyü Yeni Camii İmam Hatibi Ramazan Tekin, Babacan Köyü İmam Hatibi Hakan Çelik, Yukarı Çamurlu Köyü İmam Hatibi Ferhat Bozkurt ve Yukarı Aratan Köyü İmam Hatibi Hasan Hüseyin Öztürk kendi kurbanıyla beraber iki kişinin daha kurban vekâletini Aralık İlçe Müftülüğüne gelerek, Türkiye Diyanet Vakfı Aralık Şubesi Başkan Vekili Abdülbaki Tekin'e teslim etti.

İslam’ın kardeşliğini yüreklere taşımayı hedefleyen Türkiye Diyanet Vakfı Aralık Şubesi gerek yurt içi gerekse de yurt dışında kurbanlarını bağışlamak isteyen vatandaşların bağışlarını alıyor.

Başkan Vekili Abdülbaki Tekin; “Vatandaşlarımızı Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapmaları konusunda davette bulunuyor, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyoruz” dedi.