Iğdır FK 1. Lige çıktı, Alagöz Çorum Fk'dan desteği çekti

Çorum FK'nın iki sezondur göğüs reklam sponsorluğunu yapan ve aynı zamanda Iğdır FK'nın da başkanı olan Cantürk Alagöz'ün sahibi olduğu Alagöz Holding, Iğdır FK'nın da 1.Lig'e yükselmesi üzerine yeni sezonda Çorum FK'ya sponsor olamayacak.

Çorum FK’nın iki sezondur göğüs reklam sponsorluğunu yapan ve aynı zamanda Iğdır FK’nın da başkanı olan Cantürk Alagöz’ün sahibi olduğu Alagöz Holding, Iğdır FK’nın da 1.Lig’e yükselmesi üzerine yeni sezonda Çorum FK’ya sponsor olamayacak.

Cantürk Alagöz, sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan bir spor programında konuyla ilgili olarak yöneltilen bir soruya, “Futbol Federasyonu talimatlarına göre aynı ligde oynayan iki takıma sponsorluk desteği verilemiyor. Bu yüzden Çorum FK’ya yeni sezonda göğüs reklamı veremeyeceğim.

YENİ ARAYIŞLAR BAŞLADI

Çorum’u çok seviyorum ve benim için çok değerli. Ancak mevzuatlar gereği sponsorluk veremeyeceğim. Yoksa Çorum ile dostluğumuz da, sevgimiz de aynı şekilde devam edecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Çorum FK’nın yeni sezondaki forma göğüs sponsorunun hangi firma olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Konuyla ilgili olarak Başkan Oğuzhan Yalçın’ın bir takım görüşmeler yürüttüğü öğrenildi.