Komşusunun üzüntüsüne sevinenler!

Iğdır belediyesinde çalışan 204 çalışanın haksız yere işlerine son verilmesi bazı vatandaşlar ve siyasiler arasında tepkilere neden olurken maalesef bazı kişileri de sevindirdi diyebilirim.

Iğdır belediyesinde çalışan 204 çalışanın haksız yere işlerine son verilmesi bazı vatandaşlar ve siyasiler arasında tepkilere neden olurken maalesef bazı kişileri de sevindirdi diyebilirim.

 Haberi internet sitemde ve sosyal medya sayfamda paylaştım. Bazı kişiler “Yapılan işte çıkarmanın yanlış olduğunu emekçi işçilerin zor duruma düştüğünü “belirterek üzüntülerini dile getirirken maalesef yürekleri haset içinde olanlarda” İyi oldu torpille girmişlerdi...! Hakkettiler. Geç kalındı gibi “yorumlar yazmaları gerçekten beni rahatsız etti.

 İster torpilli ister torpilsiz işe girmiş olsunlar sonuçta hepsi işsiz insanlardı.

 Zengin çocuğu olsalardı, gidip çöpte, bahçelerde çalışmaz yapılan onca mobingin altında ezilmez istifa ederlerdi. Bu da gösteriyor ki, Belli gurubun yaptığı “Zengin çocukları alındı” algısı da çürümüş oldu.

 Seçim zamanı yapılan ve seçimin kayıp edilmesine neden olan bütün”Algı operasyonları  “bence hep yalandı. Maalesef bu yalan algı operasyonunu iktidar tarafı bertaraf edemedi.

 İşin ilginç tarafı komşusunun hemşerisinin işsiz kalmasına işten atılmalarına sevinen insanları tanıdık bildik olmalarıdır.. Utanmasalar  toy çaldırıp oynayacaklar..! Mehmet Nuri Güneş’e teşekkür edecekler belki de etmişlerdir de…!

Yazık ,bu kader içiniz haset dolu olmasın… Unutmayın içi haset ve hainlikle dolu olanlara Allah güzel günler vermez…

Ve yıllardır işi yok diye evlenemeyen, işe girdiği için sevinen, borca girip evlenen insanların evlerinden yükselen feryatlar, beddualar, ahlar yerini bulacaktır…204 kişi şimdi borçlarımı nasıl ödüyeceğim diye kara kara düşünmektedir. Borçlarını ödeyemeyince cezaevine girenler ,psikolojik bunalıma girerek intihar etmeye kadar varan teşebbüslerde olabilir….!!

 Belediye yetkilileri bir formül bularak bu insanları işlerine geri döndürmelidir…Göreve başladığında emekçinin işçinin yanında olduğunu söyleyenler mahalle baskısından kurtulmalı işçinin ekmeği ile oynamamalıdr.

 Haset içinde olanları yüreğine de Allah insan sevgisi, komşuluk sevgisi vermeli ki, komşusunun acısına, üzüntüsüne sevinip toy bayram etmesinler...!!

 Türkiye bir hukuk devletidir. Mahkeme vereceği kararla bu kişileri işlerine iade edecektir.

 Bu arada Ak Parti,MHP,Türkiye İttifak Partisi,CHP,İYİ parti Yeniden Refah,Zafer partisi il başkanları yöneticileri işten çıkarılan işçilerin yanında olmalı onların yapacakları basın açıklamalarında yanlarında bulunmalıdır. Haklı mücadelelerini desteklemelidirler….

 Hiç kimse unutmasın zor günler “Dost kim, düşman kim” sözünün ispatlandığı günlerdir. Ve atalar ne demiş” Keser döner, sap döner, bir gün gelir hesap döner.” Serdar Ünsal