MHP Iğdır İl Teşkilatından işten çıkarılan işçilerin oturma eylemine destek

Iğdır Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, aileleriyle eylemlerine devam ederken siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Iğdır Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, aileleriyle eylemlerine devam ederken siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden destek gelmeye devam ediyor.

 MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş, yönetim kurulu üyeleri, MHP Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Melekli Belediye Başkanı Mücahit Tanık, Kamusen başkanı Ali Arslan, Ülkü Ocakları Başkanı Alpaslan Çelikten işçilerin oturma eylemi yaptığı belediyenin önüne gelerek desteklerini belirttiler.

İl Başkanı Hüseyin Ateş; “Devletimiz her zaman 18 yaşındadır. Bunu kimse unutmasın. Sizlerin verdiği bu haklı mücadelede sonuna kadar yanınızdayız. İmam Hüseyin diyor ki Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz haksızlık karşısında susmayacağız. Seçimden sonra her alanda mobinge uğradınız. Yerleriniz değiştirildi. Sözde Hüseyni duruşa sahip olduklarını iddia eden bu demli yöneticiler kısa mesajla sizleri işinizden ettiler. Bunlar ne Hz. Hüseyni bilirler, ne de hak hukuk adaleti… Allah şahidimiz olsun bir adım geri atmayacağız. İşten çıkarmalara gerekçe olarak tasarruftan gelir gider durumundan bahsediyorlar. Iğdır çöpten geçilmiyor. Şimdi buradan sesleniyorum belediye parasını şehrin güzelleşmesi için mi kullanacaksınız yoksa geçmişte olduğu gibi terör örgütlerine kaynak mı aktaracaksınız. Hiçbiriniz sahipsiz değildir. İşçi ve emekçinin yanındayız. Iğdırlı hemşerilerimizde yanınızda olsun. Devletimiz her zaman 18 yaşındadır. Bunu kimse unutmasın. Yeri geldiğinde gereğini yapacaktır. Buna inancımız tamdır. Her şeyimizle yanınızdayız ne diyorsanız yapacağız. İş adamlarına da sesleniyorum. İşten çıkarılan işçilerimiz mağdur olmuştur ayın on beşinde kirasını taksitini ödeyemeyecekler vardır. Birlik içinde olup destek verelim” dedi.

Iğdır Dem partili Belediyesi tarafından iş akdi sonlandırılan 204 işçi ve aileleri, MHP il başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve Melekli Beldesi, Karakoyunlu ilçesi Belediye başkanına, Kamu Sen il başkanına, Ülkü Ocakları başkanına destekleri için teşekkür ettiler.

MHP Iğdır İl Başkanı Karakoyunlu Belediye Başkanı Melekli Belediye Başkanı Iğdır