MHP İl Başkanı Ateş, sahte hesaplar ile algı yaratmaya çalışanlara ateş püskürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş, son günlerde sosyal medya üzerinden algı yaratmaya çalışan sahte hesaplara ateş püskürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş, son günlerde sosyal medya üzerinden algı yaratmaya çalışan sahte hesaplara ateş püskürdü.

MHP Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş; “Bir süredir sosyal medya platformlarında sahte hesaplar üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı operasyonlarını Iğdırlı hemşehrilerimiz gibi bizlerde görüyor duyuyoruz. Şu bilinmelidir ki bizim anlımız açık başımız diktir yazılan çizilen konulardan uzak şerefli bir mücadeleyi sürdürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bahse konu hesapların kendilerini Ülkücü gibi gösterme gayretinde bulunmalarını hayretle karşılıyoruz. Ülkücülük sahte hesapların arkasına sığınılacak bir kavram olmadığını Ülkücü gibi görünmeye çalışan bu alçak ve müfterilerin kendilerine hâkimiyet alanı kurma, mevkisini makamını koruma, çamur at izi kalsın gibi ülkücülük kavramından uzak bu tavırlarını Ülkücülüğün ne demek olduğunu idrak edemediklerini görüyoruz. Ülkücülük; adam gibi yaşama gayretidir, söyleyeceğini eğip bükmeden kıvırmadan söylemektir. Bahse konu bu sahte hesaplar Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'den alıntılar yapıp kirli propagandalarına alet etmeye çalışıyorlar. Ama biz çok oyunları bozduk bunu da bozarız. Bu şeref yoksunları bilmeliler ki yaptıkları alçaklığın hesabını en ağır şekilde ödeteceğiz” ifadelerini kullandı.

Iğdır MHP Iğdır İl Başkanı